Dodano: Maj 24, 2020

Menu 25 maja–29 maja: (dania dnia)

1

Menu 25 maja–29 maja:  (dania dnia)

Poniedziałek 25.05

  • Zupa pieczarkowa
  • Schabowy z jajkiem sadzonym, ziemniakami i marchewką z chrzanem
  • FIT: pieczona pierś z kurczaka z kaszą bulgur

Wtorek 26.05

  • Zupa ogórkowa
  • Karkówka w sosie własnym z kopytkami szpinakowymi i z surówką z białej kapusty

Środa 27.05

  • Barszcz ukraiński
  • Pyzy z mięsem i soczewicą

Czwartek 27.05

  • Zupa kalafiorowa z ryżem i szczypiorkiem
  • Medaliony z kurczaka w sosie pieczarkowym, z plackami ziemniaczanymi i surówką z kapusty pekińskiej

Piątek 29.05

  • Zupa neapolitańska
  • Ryba ze szpinakiem i serem z ziemniakmi i surówka z kapusty kiszonej
  • ZESTAW FIT – ryba pieczona ze szpinakiem z kaszą bulgur/ryżem i gotowanymi warzywami

 

Cennik

Zupa – 5 zł

II danie – 16  zł

Zestaw I – 18 zł

Zestaw FIT – 20 zł

Dodatki – 1 zł