Dodano: Maj 17, 2020

Menu 18 maja– 22 maja: (dania dnia)

1

Menu 18 maja– 22 maja:  (dania dnia)

Poniedziałek 18.05

  • Barszcz chrzanowy
  • Roladki drobiowe w sosie brokułowo-serowym z plackami ziemniaczanymi i surówką z kapusty pekińskiej

Wtorek 19.05

  • Zupa koperkowa
  • Schab pieczony z ziemniakami i surówką z białej kapusty

Środa 20.05

  • Rosół z makaronem
  • ZESTAW I – Kotlet z piersi z kurczaka z ziemniakami i sałatą masłową
  • ZESTAW FIT – Pieczony filet z indyka z kaszą bulgur i surówką z sałaty lodowej

Czwartek 21.05

  • Zupa z fasolką szparagową
  • Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym

Piątek 22.05

  • Krem z zielonych warzyw
  • ZESTAW I – ryba w panierce z frytkami i mizerią
  • ZESTAW II – pierogi ruskie, z kapustą i pieczarkami

 

Cennik

Zupa – 5 zł

II danie – 16  zł

Zestaw I – 18 zł

Zestaw II – 20 zł

Dodatki – 1 zł