Dodano: Maj 17, 2020
Menu 18 maja– 22 maja: (dania dnia)

Menu 18 maja– 22 maja: (dania dnia)
Poniedziałek 18.05
- Barszcz chrzanowy
- Roladki drobiowe w sosie brokułowo-serowym z plackami ziemniaczanymi i surówką z kapusty pekińskiej
Wtorek 19.05
- Zupa koperkowa
- Schab pieczony z ziemniakami i surówką z białej kapusty
Środa 20.05
- Rosół z makaronem
- ZESTAW I – Kotlet z piersi z kurczaka z ziemniakami i sałatą masłową
- ZESTAW FIT – Pieczony filet z indyka z kaszą bulgur i surówką z sałaty lodowej
Czwartek 21.05
- Zupa z fasolką szparagową
- Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym
Piątek 22.05
- Krem z zielonych warzyw
- ZESTAW I – ryba w panierce z frytkami i mizerią
- ZESTAW II – pierogi ruskie, z kapustą i pieczarkami
Cennik
Zupa – 5 zł
II danie – 16 zł
Zestaw I – 18 zł
Zestaw II – 20 zł
Dodatki – 1 zł