Dodano: Maj 4, 2020

Menu 04 maja – 08 maja

1

Menu 4 maja– 8 maja:  (dania dnia)

Poniedziałek 04.05

  • Krupnik
  • Pieczeń rzymska w sosie grzybowym z ziemniakami i surówką z marchewki

Wtorek 05.05

  • Zupa szczawiowa z jajkiem
  • Roladki z kurczaka nadziewane szpinakiem i fetą, kopytka i surówka z sałaty lodowej

Środa 06.05

  • Krem borowikowy
  • Gołąbki w sosie pomidorowym

Czwartek 07.05

  • Kapuśniak
  • Schab pieczony z ziemniakami i kalafiorem w bułce

Piątek 08.05

  • Barszcz z młodej botwiny
  • Pyzy z soczewicą / krokiety z kapustą i pieczarkami

 

Codziennie możecie Państwo również zamówić:

  • kotlet z piersi z kurczaka
  • kotlet schabowy
  • rybę smażoną

Oraz dodatki:

  • ziemniaki
  • frytki
  • ryż
  • kasza